Psihoterapie online

Ce trebuie să știți despre psihoterapia online

De ce să aleg psihoterapia online?

Este eficientă, sigură și confortabilă

Există dovezi consistente că psihoterapia online este la fel de eficientă ca cea desfășurată față în față. În plus, oferă avantajul flexibilității și economiei de timp – se poate desfășura cu psihoterapeuți din alt oraș sau din altă țară și nu necesită deplasarea la cabinetul psihoterapeutului.  Participați la ședințe dintr-un loc în care vă simțiți în siguranță, chiar din confortul căminului dvs.

Dacă locuiți în afara țării și aveți nevoie de consiliere psihologică sau psihoterapie,  atunci ședințele online cu un specialist care vorbește limba dvs. maternă sunt alegerea perfectă.

Cum se programează și se achită o ședință de psihoterapie online?

Ușor și rapid

Pentru a programa o ședință de psihoterapie online, selectați din calendarul de mai jos ziua și ora potrivită, confirmând cu nume, prenume și adresa de email (acestea nu vor fi făcute publice și vor fi utilizate exclusiv de psihoterapeutul dvs.). Veți primi pe email  invitația de a participa la ședința online pe platforma Zoom și veți fi notificați cu 1 zi și apoi cu 1 oră înainte, pentru a nu uita programarea. Platforma Zoom nu necesită o instalare prealabilă – tot ce trebuie să faceți este să accesați link-ul trimis în mail. Tot pe mail veți primi și factura electronică cu posibilitate de plată online, cu cardul. În cazul în care nu mai puteți participa și doriți anularea ședinței, vă rog să rețineți că aceasta se poate face cu maxim 3 ore înainte de ora programată pentru ședință.

Prima ședință de evaluare este GRATUITĂ. 

Cum se desfășoară o ședință de psihoterapie online?

Într-un mediu sigur și confidențial

Ședințele se desfășoară pe platforma Zoom pentru că are un nivel de securitate mult ridicat față de alte aplicații. Cele mai stricte reguli de confidențialitate vor fi respectate – datele dvs. personale vor fi gestionate cu respectarea Regulamentului european pentru protecția datelor cu caracter personal, ședințele nu vor fi înregistrate și nu vor fi, sub nicio formă, făcute publice. Pentru a crea și în partea dvs. o atmosferă sigură și confidențială, vă recomandăm să alegeți un loc privat pentru sesiuni și să vă asigurați că alte persoane nu pot auzi discuțiile sau vedea ce apare pe ecran. Aceste măsuri vă vor face să vă simțiți în siguranță și să beneficiați la maximum de procesul terapeutic.